top of page

Kremast pire iz korena peteršilja (9m)

Updated: May 3, 2019


Božanski, kremast pire iz krompirja in korena peteršilja. Ema pire naravnost obožuje, da pa ni vedno navaden krompirjev, rada malo eksperimentiram.


Potrebujemo:

- 1 srednje velik krompir

- 1 srednje velik krompir peteršilja

- žlička kisle smetane

- žlička masla


Krompir sem olupila in narezala na kocke. Prav tako sem olupila koren peteršilja in ga sesekljala na tanke kolobarčke. Oboje sem dala v hladno vodo in ko je zavrela, sem kuhala še 20 minut. Zelenjavo sem odcedila in dodala najprej maslo ter pretlačila, nato pa za konec dodala še žličko kisle smetane.


Super se poda k nagcem iz hokaido buče, lahko pa se zraven postreže še kakšna omakica ali solata rdeče pese na primer.

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
Post: Blog2_Post
bottom of page